By

My photo
Muslim. Daughter. Malaysian. Doctor-to be.

Sunday, April 3, 2011

2nd April : of wedding and birthday :)


Selamat Pengantin Baru, my dear cousin, 
Dr. Nurfadilah Mohd Taib & Haziman Yusoff
2nd April, 2011
acara memotong kek velvet kalau tak silap :)


kak nolah : rasa macam mimpi.
dah jadi isteri orang dah.
and i just smiled :)


before akad :)




tak banyak gambar yang diambik. record ada lah. sebab ada hati nak buat video yang macam wedding anak naza tuh, siap nak letak lagu today was a fairy tale lagi :p


but the best part is, after dah akad nikah yang sangatlah sekejap. tup-tup dah sah. both bride and groom smiled to each other :) 


because before this, kalau nak pergi date sekalipun, sepupu saya akan bawak mak dia pergi sekali. memang serious susah nak jumpa orang macam ni lagi. walaupun mungkin jadi bahan gelak untuk orang lain, tapi yang penting, batas-batas dijaga. ada mahram bersama setiap perjumpaan walaupun dah begelar tunang. kan bagus tu. ye dok ? tak lah sampai orang boleh samakan yang bertunang dengan bercouple tu sama je. konsep kena paham. ah. senang-senang pergi blog ni confirm faham.



"Sungguh...mereka yang menjaga, akan lebih menghargai pada akhirnya" 

bercinta sampai syurga !
(^_^)


and not forgetting,


happy 20th birthday, 
miss nina ! 




nanti yah follow nina pulak :p


p/s
tau tak penat masa wedding kak nolah sebab nina tak de ? haha. kalau tak mesti ada geng nak bagi doorgifts tuh. 


May Allah bless all of you, my dear cousinsss !

4 comments:

FreesiaStar said...

Thanks Yah for the update. Alhamdulilah dapat anak sedara baru

madhiah said...

ok che nor :)

Fadilah Rahim said...

tersedak jap tgok nama pengantin. sebiijik haa name -,-" name ayah je lain. HAHA

mintak mintak yg depan nama tu ade jugak :) aminnn

madhiah said...

owh aah baru perasan ! heeeeeeeeeeee. insyaAllah. aminnn :)

Followers