By

My photo
Muslim. Daughter. Malaysian. Doctor-to be.

Saturday, January 1, 2011

tutauzeneleven


Satu.satu.satusatu

Selamat Tahun Baru, Tutauzeneleven ! 
2011 :)

Sambutan tahun baru kali ni memang berbeza, duduk dalam bus transnasional yang sejuk gila dengan Naqiah, maybe dalam kawasan hutan masa pukul 12 tuh. tak boleh tengok tv macam biasa. tiada countdown. tido sahaja. takpelah. holiday dah habis. road to seksyen 18, shah alam !

balik shah alam sehari awal. saja nak absorb mood nak start study. tak salah pon datang awal kan? coach and cikgu cikgu pon selalu cakap, kalau nak start any pertandingan, we have to come earlier than our opponent. to get the CONFIDENCE. kalau dah tengok orang ramai datang sure lagi cuak kan? so baik prepare mental awal awal even though datang pon still rasa dalam mood cuti and rasa nak tengok cerita korea lagi.heh.takpe takpe. kena adapt dulu. dah final sem A-Level !


 LET THE BATTLE BEGIN ! 


2 comments:

awe said...

this sem budak ausmat dah xde.
jgn rindu2 kitorg yee :))
all the best dear!

madhiah said...

awe, memang dah rasa ketiadaan korang. :(

thankss !
nak dapat result best best macam korang ! :D

Followers